Bon dia a tothom!!
Avui vos proposam una sèrie d'activitats diferents, i al final de la publicació trobareu una ... notícia!
PROPOSTA 1
Primer, haureu d’escoltar una cançó que sé que vos agrada… Song
Besitos a tots/es
Tomàs
PROPOSTA 2
Avui és el dia de la Final de la Primera Edició de Master Chef Junior Sa Bodega, i com a convidat especial, tenim a uns dels Youtubers més coneguts de Mallorca... Tots sabeu de qui parlam, veritat?
Amb la seva ajuda, avui vos deix la recepta de les panades, i un vídeo tutorial on ell explica com fer-les. Ja desitjo veure els resultats!
Recepta:
Per fer la massa de les panades:
- 200cl d'aigua
- 200grs de llard (saïm)
- 50 cl d'oli
- 10 grs de sal
- 650 grs de farina fluixa
Per farcir les panades:
- Carn de porc, sèpia... (250grs aprox)
- Pèsols (1kgr 500 grs aprox)
- Ceba
1. En un bol prou gran, hi posem l’aigua, la sal, l’oli i el llard, ho remenem amb una cullera (llard + tocar amb les mans: pringue assegurat) i hi podem començar a incorporar la farina poc a poc, remenant i incorporant més farina, fins que l’agafi tota (segons com sigui l’aigua o la farina, potser demana una mica més o menys de farina, poseu-ne fins on accepti la massa). L’amassem bé, en fem una bona bola i ho deixem reposar mentre preparem el farcit.
2. Per fer una panada: tallem un tros de la massa (aprox 80 grams), en fem una bola i després amb el dit gros pitgem al centre i hi fem un clot. A partir d’aquí anem treballant per construir una base circular amb parets. L’idea és que no quedi cap forat però que quedi ben prima per les parets.
3. Reservarem una part de massa molt més petita per tancar a la part de dalt: aquí fem la bola, l’aixafem fins fer una rodona primeta i la col·loquem sobre la panada farcida. Després només quedarà anar segellant i els que en saben (no és el meu cas, sóc poc hàbil per aquestes coses) anar donant petits plecs per complir la doble funció de segellar millor i guanyar en fotogènia de la panada.
4. Per preparar els pèsols, els posem a un bol amb ceba tendra picada fina, un rajolí d’oli, sal, pebre negre i una bona quantitat de pebre vermell dolç, no cal ser tímids. Remenem bé i podem farcir les panades: a la base els pèsols i a sobre la carn magra. A les carnívores li he posat una mica de sobrassada.
5. Tanquem panades, cap al forn precalentat a uns 230 graus. Ho podeu començar dalt i baix, però després ho podeu deixar només a baix. Tarda uns 45 minuts.
PROPOSTA 3
Vos proposam aprendre a cantar aquesta cançó, inventar-vos una coreografia i que ens la faceu arribar en vídeo: Tot anirà bé
I com vos anunciaven al principi . . .
. . . demà realitzarem una VÍDEO CLASSE!
Serà a les 9.00h, a través de Zoom.
* Pautes de com connectar-vos via Zoom publicades al següent post.
Una abraçada molt forta a tots, i fins demà!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada